Kantarelltoppade färsbiffar med sallad
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 1 ägg
  • 2 skivor vitt bröd
  • utan kanter
  • 1½ dl mjölk
  • 1 st finhackad gul lök
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm malen peppar
  • Smör till stekning
  • Topping
  • 1 liter kantareller
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 1-2 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 äggula
  • 2 dl riven parmesanost
  • Smör till stekning
  • Sallad
  • 1 påse ruccolasallad
  • 1 litet huvud isbergssallad
  • 2-3 morötter
  • 1 msk kallpressad rapsolja
  • 1½ msk vit balsamvinäger
  • 1 zucchini
  • 1 krm flingsalt
  • ½ krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.