Börja med att rensa och snoppa kantarellerna. Avsluta med den finskurna gräslöken. När de har blivit fint stekta runtom sänk värmen och lägg i den finhackade schalottenlöken och låt den bli genomskinlig
Ingredienser Portioner. 4 250 g kantareller eller annan svamp 1/2 riven vitlöksklyfta 3 msk smör 140 g tärnat bacon eller pancetta salt svartpeppar 4 skrivor ljust surdegsbröd 4 msk färskost 1 dl riven parmesanost 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg röstin på ett fat och dekorera med kallrökt lax, den krämiga laxröran, stenbitsrom, finhackad rödlök, finriven Västerbottensostoch till sist ett flarn av Västerbottensostoch en liten kvist med dill
Laxtataki och wasabipotatissallad med havslilja och tatsoi, inlagd. Kantarellpasta med pecorino. Grillad chuck roll med smörpenslad majskolv och ankfettpotatis
Smaka av med salt och svartpeppar. Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraiche
Smaka av med salt och svartpeppar. Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraiche
Ta upp dem med hålslev och låt dem rinna av på hushållspapper. Toppa med färsk rosmarin. Dubbelpanera dem noggrant genom att först vända osten i vetemjöl och därefter i lätt vispad äggvita
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.