Kantarelltacos med pepparrotskräm
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400-600 g kantareller 1 klyfta vitlök, finhackad 2 msk smör salt svartpeppar
  • 1 Picklad rödlök1 rödlök, tunt skivad 0,5 dl ättiksprit 12 % 1 dl strösocker 1,5 dl vatten, kallt
  • 1 Pepparrotskräm1,5 dl crème fraîche (gräddfil eller fet yoghurt) 1-2 msk färsk pepparrot, riven (t.ex. på tub) 35 g dill, fryst flingsalt svartpeppar
  • 1 Servering8 tortillabröd (små) 150 g grönkål, utan stjälk 1 msk rapsolja 4 dl lagrad ost, riven (t.ex. prästost, grana padano eller västerbottensost) 1 knippe gräslök, finhackad 0,5 citron, i klyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.