Blanda lite tonfisk och Creme Fraiche. Krydda lite med dillfrön och enklick fransk senap. Lägg på formbröd (eller liknande), lägg över liteost och värm helst i vanlig ugn eller i mikro
Jag gör aldrig varmamackor utan tomater. De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som pålägg på en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
I våras fick jag ett mail från friluftsföretaget Eldmark i Sorsele med frågan om jag kunde ta fram en formfranska som passade till deras nytillverkade mackjärn av stål
Eller kanske passar det bra till sommarlovslediga barn. Men spara lite till översta lagret. Tillsätt salami i bitar, majs, crème fraiche, chilisås och basilika till det som är kvar av fyllning 1. Majs tillsatte jag först till fyllning 2 för vi hade kvar bara lite grann från en tidigare middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.