Baka brödenpå grillen på ett foliepapper. När det är sommar så vill man ju vara ute så mycket som möjligt och därför tillagades hela middagen på grillen
Apropåfavoritbröd. Låt svalna på galler innan du skär upp och serverar. Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare
LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
Blada ihop allt och platta ut runda bröd. 2 dl vetemjöl 2 dl rågsikt50 gr mjukt smör2 tsk bakpulver 1 tsk salt2 dl fil eller yoghurtRör ihop bakpulvret med mjölet först
Vält eller lyft ut brödetpå ett galler och låt svalna en timme innan du delar det. När degen jäst och blivit lite (inte mycket) större så ser du fullt med små bubblor på ytan
Laxrulle på low carb bröd med pepparrot och cream cheese-fyllning. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Låt brödet svalna på galler utan bakduk. Tryck knogarna nästan igenom degen på flera ställen. Låt brödet jäsa i ytterligare ca 40 minuter under duk. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills brödet har fin färg och känns torrt
Ytan påbrödet blir lite friterad och väldigt krispig. Men så kom vi att tänka på food trucks i USA, där vi sett att de grillar mackor på, vad vi gissar, är någon form av stekhäll
Pizza på Liba bröd har varit ett populärt och hett ämne i grupperna jag följer på Facebook. Precis som Vitkålsgratängen så blev jag även nyfiken på denna pizza
Brödet är bakat på vetemjöl och durumvete med havssalt, olivolja och örter. Focaccia är ett klassiskt italiensktbröd som kommer från Ligurien där vi var i somras bland annat och vandrade mellan byarna i Cinque Terra, men man kan faktiskt äta det lite överallt och även förstås hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.