Alldeles len och full av kantarellsmak, serverad med smörstekta kantareller, vaktelägg och löjrom. Servera gärna med ett torrt mousserande vin eller champagne
Kantarellsoppa. Lite pilgrimsmusslor på det och sen toppa med knaperstekt bacon och friterad purjolök. Mängden kantareller beror helt och hållet på ens beroendegrad (finns det nån stödgrupp
Skogens guld är en klar favorit i matlagningen och kantareller i soppa gör en utmärkt förrätt eller hurvudrätt om den serveras med exempelvis en surdegsbaguette till
Tillsätt mjölken och grädden och låt soppan koka upp, ta av den från värmen och mixa den slät, är du inte nöjd med tjockleken så späd med mer mjölk, blir den för tunn så koka hellre ned den lite än att reda av den
Svamp- och broccolipaj med ädelost. Om jag får välja en lunch att äta varje dag för resten av mitt liv är det ganska stor chans att jag väljer broccoli- ochgorgonzolapaj
Smaka av med salt och vitpeppar. Fräs lök, vitlök och svamp i smör tills svampen fått lite färg. Koka upp och mixa soppan men inte helt slät, det är gott med lite bitar av svampen kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.