1 salt
och pepparStek de färska kantarellerna i lite smör så att vätskan i svamparna reduceras (eller om du har frysta - tina dem i rumstemperatur.)
1 Ansa
och skölj purjolöken. Strimla den och finhacka rödlöken. Hetta upp smör i en kastrull och bryn purjolök och lök. Tillsätt därefter kantarellerna.
1 Smula
över buljongtärningen och tillsätt grädden. Smaka av med salt och peppar och låt såsen långsamt koka ihop på svag värme.
Vispa ner äggulorna och valfri mängd dragon och persilja. 1färsk, hackad bladpersiljaVärm upp creme fraichen under omrörning och smula sedan ner buljongtärningen och chiliflaksen. 1Ta kastrullen från plattan och låt svalna ca 1 minut. 1Ställ tillbaka på plattan och värm upp under omrörning tills att såsen börjar tjockna. 1Servera direkt till ditt favoritkött eller en bit stekt lax kryddad med lite dragon, örtsalt och paprikapulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.