Smörj en ugnsplåt med olja. Tillsätt salt och arbeta degen i 10 minuter i degblandare eller med en elvisp med degkrok. 100 g riven ost. Fyllning 200 g kokt skinka 250 g (2 pkt) buffelmozzarella 100 g inlagda soltorkade tomater 100 g riven ost basilika till garnering
häll i smörblandningen i bunken med jästen. Tillsätt ost, salt socker och vatten. 1,4 dl mjöl eventuellt mer50 g smör2 stora vitlöksklyftor5 dl lagradost tex Västerbotten0,5 dl persilja,hackad fryst går bra3 dl vatten eventuellt mer2 tsk salt1 tsk socker (tillsätts för att degen ska jäsa bättre)50 jästSmula sönder jästen i en bunke eller i matberedaren och blanda ut i fingervarm vatten. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper och låt dom jäsa 10-15 minuter till under en handduk. 5 dl lagradost
Ugnsrostad färspotatis med ruccola och färskostkräm. Här kommer dagens middagstips, en himla bra veggoburgare som även det kräsna lillefolket här hemma åt med god aptit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.