Börja med degen. Arbeta hellre successivt med mjölet än ta för mycket från början. När degen känns bra så lägger du den i en rymlig bunke med lite mjöl i botten och täcker den med bakdukar
Nu till helgen är det säkert många som ska äta kräftor och därför måste jag passa på att dela med mig av receptet på den supergoda kantarellpizzanmed getost(recept från Ica Buffe)
Idag gör vi inget mindre än en kantarellpizza. Vi har gjort ytterligare fynd i skogen under hundpromenaderna, och fortsätter därför med kantarelltemat i ännu en vecka
Vi helstekte en fläskfilé i ugnen, den fick puttra i en sås på grädde, lök och champinjoner och mot slutet av stektiden fyllde vi köttet med salami och cambozola
salladsmå plommontomateravocadocitronrödlökkräftstärtarvalnöttercambozoladressingDressing. Waaaarm. Vi har 31 grader i skuggan här och smälter nästan bort
Förra gången använde jag cambozola och serverade med en krämig kantarellrisotto, men den här gången använde jag blå/vit mögelost och lät det fyllda köttet puttra i lite grädde efter stekningen
Bara en massa gott och på det en smakrik dressing med blåmögel- och vitmögelost (Cambozola). Till exempel tror jag att det skulle vara gott med finhackad rödlök i salladen också
Ös kålen några gånger med det brynta smöret från ugnsformen. Ät kålen som ett tillbehör till kött, fisk eller som en ensamrätt med rökt fläsk, kassler eller bacon, yummie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.