Nu till helgen är det säkert många som ska äta kräftor och därför måste jag passa på att dela med mig av receptet på den supergoda kantarellpizzan med getost(recept från Ica Buffe)
Idag gör vi inget mindre än en kantarellpizza. Vi har gjort ytterligare fynd i skogen under hundpromenaderna, och fortsätter därför med kantarelltemat i ännu en vecka
En lyxig pizza med höstens svampskörd. Pizzabotten får god smak med dinkel i degen. Pizzadeg. 25 g jäst. 2½ dl vatten, 37 grader3½ dl fullkornsdinkel2½ dl vetemjöl1 tsk salt2 msk olivolja
Det finns mycket goda recept med kantareller här i arkivet som man kan laga (nypotatissallad med kantareller och bacon, kantarellsås till kött, pasta i olika varianter, små pajer, till pocherat ägg, på Västerbottenspaj och som toast) men jag vill även tipsa om detta sprillans nya recept på kantarellpizza
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.