Kantarellpasta med sidfläsk
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 paket papardelle , 250 g, bred bandpasta 300 gram färska kantareller , rensade 2 msk smör 1 msk olivolja 2 st vitlöksklyfta(or) 1 st Schalottenlök(ar) , stor 200 gram rökt sidfläsk 1 dl vitt vin , alt lite av pastavattnet 1 dl bladpersilja , grovt hackad 1 odefinierad flingsalt 1 odefinierad svartpeppar , nymald 2 dl lagrad ost , riven, parmesan, pecorino eller prästost Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.