400 g
pasta 500 g kantareller 2 msk smör, att steka i salt svartpeppar, nymalen 1 klyfta vitlök 2 dl grädde 2 dl kokvatten, från pastan 2 dl Västerbottensost, riven 1 knippe dill, litet
) En krämig kantarellpastamed knaperstekt bacon. bort stekpannan från värmen medan du gör det). Späd sedan med mjölk, lite i taget, och häll på grädden
Jag tänker att ni är sugna på en kvällsmacka och tänkte tipsa om denna med vähääldigt mycket dill. Men testa, för den är verkligen bra att jobba med och tvärtom ganska bred i smaken
Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Jag har mest ägnat mig åt jobb, sjuka husdjur, familjemedlemmar som behövt hjälp och korsord
Kantarellpasta m. Koka pastan al dente medan du förbereder såsen. lättlagat Kantarellpasta m. Fräs lök, vitlök, bacon och svamp i en het, djup panna med lite smör
Gräddig Kantarellpastamed Salladslök & Chili. Sponsrat inlägg i samarbete med blogg. Bra lunch är jätteviktigt för mig, för att orka och för att (ärligt talat) inte äta mig mätt på cupcakes och glass, men ibland hinner man bara inte med att köra långkok och baka surdegsbröd, tid eller ork finns inte där helt enkelt
Blanda smöret meddillen och den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Låt puttra medans du kokar pastan. Häll upp och toppa med cashewnötter och persilja. Supergod, krämig, fyllig och mäktig pasta 4 personer300-400 gram grön bönpasta2 stora skivade gula lökar 6 st pressad vitlöksklyftor50 g torkad Karl Johansvamp50 g torkad kantareller3 st hackad tomater1 msk tamari4 dl havregräddeSvartpeppar2 msk hackad persiljaRostade cashewnötterSätt på pastavatten och blötlägg svampen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.