Mixa ihop mjöl och smöret skuret i bitar i en matberedare monterad med en kniv. Tillsätt vattnet medan maskinen blandar och mixa ihop till det formas en deg
Nagga botten med en gaffel. Servera med crème fraiche och sallad. 500 g köttfärs. Receptet gäller för 6 port 2½ dl vetemjöl 75 g Arla® Svenskt Smör ¾ dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt Fyllning. 500 g köttfärs 1 gul lök 3 vitlöksklyftor Arla® Svenskt Smör ¾ dl tomatpuré 1 dl hackad färsk persilja 150 g Arla Köket® riven ost gratäng 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Till servering
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Köttfärs är en färskvara med relativt begränsad hållbarhet. Låt ströbrödet svälla i vätskan en stund och späd därefter färsen med ströbrödsblandningen, litet i sänder, till en smidig och jämn färs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.