Skär kantarellerna i mindre bitar och stek ur vattnet i en stekpanna. Skicka med e-post. 3 nävar kantarelleren halv gul lök, finhackad1 vitlöksklyfta, finhackadsmören skvätt gräddeviltfondlagrad ost t. 3 nävar kantareller
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Börja med att smöra båda skivorna med vit formfranska. Krydda båda skivorna med Grillkrydda, se till att täcka hela skivorna så att varje liten munsbit får smak
"bre" in insidor av brödet med olivolja och vitlök. efter det ännu mer ost och klipp till persilja över allt detta och lägg på den andra skivan av brödet med olivoljan inåt
Häll i resten av ingredienserna i bunken med kyckling och rör om ordentligt. Japansk kyckling (ca 4 portioner). 1/2 dl japansk soja. Japansk kyckling (ca 4 portioner). 1/2 dl japansk soja
Toast skagen är för att vara ärlig inte min favorit bland förrätter, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det har att göra med att jag inte är så förtjust i majonäs och att den känns rätt stabbig (föredrar löjromstoast) men den här blev ändå godare än jag hade tänkt mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.