Smaka av med salt och peppar. Tillsätt renskaven och stek tills den fått färg. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande Västerbottenost
Då jag under hösten har arbetat med norrländska råvaror så som röding, ren och hjortron blev ett ett av årets nya inslag en norrländskinspirerad carpaccio på ren
Däremot gillar vi att laga mycket mat med svamp i, särskilt såhär på hösten och den här cannellonin är ett utmärkt recept för en höstig middag oavsett om du plockat kantarellerna själv eller har köpt dom på ICA
Jag bakade bröd och hade gjort små kantarell- & västerbottenostpajer. Jag älskar bland annat mustiga köttgrytor, kantarellrisottomed rödvinssås och rostas, hemmagjorda hamburgare och jag älskar också havskräftor
fett till stekning och att smörja formen. Servera med en god sallad. Rensa svamp och purjo från jord. Hacka purjon och väldigt stora svampar i mindre bitar
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Zucchinipasta och ostsås med gula kantareller . Stek kantarellerna i stekpanna, salta och peppra. Vi lyxade till det med lite extra mycket gula kantareller
Man fullkomligen överfalls av recept med svamp, frukt, bär, rotfrukter och annat som skördas den här tiden på året så jag är väl inte sämre än att jag kan komma med ett bidrag jag också
Klä en pajform med tinad smördeg, pricka botten och kanter med en gaffel. Servera med sallad. Skiva baconet och fräs det i en stekpanna, häll av fettet och lägg baconet åt sidan en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.