Kantarell- och köttfärspaj | Recept från Köket.se
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g smör, rumstempererat
  • 4 dl vetemjöl
  • 1,5 dl mjölk
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk salt
  • 2 gula lökar (eller 2 stora schalottenlökar)
  • 2 klyftor vitlök
  • 500 g kantareller
  • olja, till stekning
  • 800 g blandfärs
  • salt, vit- eller svartpeppar ur kvarn
  • 5 dl crème fraiche
  • 4 msk majonnäs
  • 4 dl ost, riven, gärna lagrad cheddarost
  • pajdeg50 g smör, rumstempererat 4 dl vetemjöl 1,5 dl mjölk 2 tsk bakpulver 0,5 tsk salt
  • Fyllning2 gula lökar (eller 2 stora schalottenlökar) 2 klyftor vitlök 500 g kantareller olja, till stekning 800 g blandfärs salt, vit- eller svartpeppar ur kvarn
  • Täcke5 dl crème fraiche 4 msk majonnäs 4 dl ost, riven, gärna lagrad cheddarost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.