Kantarell- och köttfärspaj
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g rumstempererat smör
  • 4 dl vetemjöl
  • 1,5 dl mjölk
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk salt
  • 2 gula lökar eller 2 stora schalottenlökar
  • 2 klyftor vitlök
  • 500 g kantareller
  • olja till stekning
  • 800 g blandfärs
  • salt, vit- eller svartpeppar ur kvarn
  • 5 dl crème fraiche
  • 4 msk majonnäs
  • 4 dl riven ost, gärna lagrad cheddar
  • Pajdeg50 g rumstempererat smör 4 dl vetemjöl 1,5 dl mjölk 2 tsk bakpulver 0,5 tsk salt
  • Fyllning2 gula lökar eller 2 stora schalottenlökar 2 klyftor vitlök 500 g kantareller olja till stekning 800 g blandfärs salt, vit- eller svartpeppar ur kvarn
  • Täcke5 dl crème fraiche 4 msk majonnäs 4 dl riven ost, gärna lagrad cheddar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.