En paj med krämig svamp- och ostfyllning. 3 schalottenlökar ca 300 g kantareller, rensade smör till stekning salt & svartpeppar 200 g brie Äggstanning. - Läs hela inlägget här 3 dl vetemjöl. 300 g kantareller
Vi är nog de sista i världen att haka på den tv-serien. Vi gjorde en av våra favoriter med broccoli ochädelost, men testade att göra en botten på mandelmjöl
Klä en pajform med tinad smördeg, pricka botten och kanter med en gaffel. Skiva baconet och fräs det i en stekpanna, häll av fettet och lägg baconet åt sidan en stund
Förra fredagen blev det en paj med ädelost, broccoli, färska champinjoner och bacon. I helgen kommer mammsen och hälsar på och jag tror faktiskt att det blir någon typ av paj även imorgon kväll
Tillsätt vattnet och kör tills det blir en deg. Smula över ädelosten. Tärna skinkan och riv osten. Vispa samman ägg och mjölk (och ev grädde) och lite svartpeppar + ev lite salt
Rör ihop smör, mjöl och vatten till en deg som trycks ut i en pajform. Smula ädelosten över. Dela broccolin i mindre buketter och koka upp den i lättsaltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.