Detkanske är lätt att få tag i om man bor norrut, men att göra en ny rulle som ska kallas Sveriges bästa där stora delar av landet inte ens kan få tag i ingrediensen, det blir en ledsen gubbe
Om ni gör alla tre på en gång, som jag gjorde, så blir det så klart ganska många olika delar, men varje grej står sig absolut fint i egen rätt och kanske snarare kan tjäna som inspiration för en huvudrätt bestående av samma ingredienser
Placera kålhuvudet i kastrullen med "roten" uppåt. (I början vätskar bladen, när de slutat meddet och formen är torr så häll i lite kokt vatten i stället
Om, ellerkanske snarare när, du har en slatt köttfärssås över - vad gör du då med den. Blir det till att koka mer spagetti eller gör du en annan maträtt meddet
Innan jag avslutar måste jag berätta att mina bull-pops (som jag vann deigntävlingen med anordnad av Hembakningsrådetpå Kanelbullens dag) numera finns medpå Kronjästs hemsida
God som den är men med vaniljglass, vaniljsås eller grädde är det heeeelt suveränt god. Det kommer ett inlägg om detta nästa vecka när jag är hemma igen
Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet. Forma frallor med lätt fuktade händer och placera ut på en plåt täckt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.