Hoppas ni gillar mina kanelvåfflor lika mycket som jag, foodies. (För er som missat mina tidigare inlägg om läckerheter man kan skapa med ett belgiskt våffeljärn
Servera våfflorna medmuscovadoäpplen, glass eller vispad grädde. Skölj, kärna ur och klyfta äpplena och stek dem mjuka i en stekpanna med smör och muscovadosocker
Servera våfflorna medmuscovadoäpplen, glass eller vispad grädde. Skölj, kärna ur och klyfta äpplena och stek dem mjuka i en stekpanna med smör och muscovadosocker
Jag har ju tidigare på bloggen haft ett recept på "vanliga" våfflor och här kommer ett lite annorlunda men mycket smakrikt recept med banan och kanel i
Förutom nedanstående så har jag även ett recept på kanelvåfflormed äppelgrädde och bär. Dessa hade jag planerat att äta med hemmagjord hallonglass men eftersom den dröjde så blev det en fin nödlösning i form av sprutgrädde och hallonsylt
Servera våfflorna med äpplena. Förhöj smaken ytterligare med lite vaniljglass eller vispad grädde. Stek dem mjuka i en stekpanna med smör och muscovadosocker, 10-15 minuter
Servera äppelskivorna varma med en kula vaniljglass. Skär dem i cirka 1 centimeter tjocka skivor. Stek äppelskivorna hastigt i smör i en rymlig panna tills de har fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.