Kanelstektaäpplen. Andra kanske stannar för en närmare förklaring av hur snurrig en får bli för att varva goda, söta äpplen med en helt fantastisk proteincrumble…
Kanelstektaäpplen, de är smaker som gifter sig, kärlek som varar för evigt. Ingredienser2 vuxna portioner 2st äpplen2tsk socker/brun farinråsocker 2 tsk flytande margarin/smör½ tsk kanelSkala äppelna och dela i klyftor, ta bort kärnhus. 2st äpplen
Gör så härSkala och kärna ur äpplena. Skär äpplena i grova bitar. Stek äpplena ca 1 minut i smöret. En fredag kan man få unna sig en liten dessert efter middagen, det kom vi i alla fall fram till
Kaneläpplen. Kaneläpplen. 1 medelstort äpple. 1,5 tsk kanelTärna äpplet och lägg i en varm stekpanna i lite kokosolja. 270,5 kcal30,5 g protein15 g kolhydrater8,5 g fettMed äpple och vanilj-kesokräm. 1 medelstort äpple
Dela äpplet i mindre bitar. Toppa med äpple och granola. 1 äpple. 1 äpple. Jag snubblade förbi det här receptet på Green Kitchen Stories igårkväll (för övrigt en stor källa till inspiration - kolla in) och bestämde mig för att göra något liknande till frukost imorgon
Klyfta äpplena och behåll skalet på. Smält en klick smör i en kastrull och stek äpplena ca. Skiva karrén tunt och lägg upp med potatisen, äpplena, bbq-såsen och rödlöken
Kärna ur äpplena och skär dem i klyftor. Kaneläpplen. 2 syrliga äpplen. Hetta upp lite smör i en stekpanna och lägg ner klyftorna, ringla över honungen och strö på kanel
Kanelstektaäpplen. Tvätta äpplena, kärna ur dem och skär dem i klyftor. Värm en stor stekpanna, klicka i smöret och stek äpplena i ungefär 5 minuter. 4 st äpple(n) , syrliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.