Produkten har en mindre bismak med bra sötma och är utan kolhydrater och kalorier. Men vad jag absolut tror på är att vi alla behöver mindre sockeroch vitt mjöl i vår kost och idag kan vi faktiskt plocka bort det och ersätta det vita giftet med så mycket bättre produkter
Det jag gillar med det här receptet är att man inte försöker ersätta mjölochsocker. Kakan får en härlig konsistens och det är gott med en klick grädde till
Smulpaj med blåbär och hallon – utanvetemjöloch vanligt socker. Igår slog bakbegäret till och sent på kvällen fick jag alltså för mig att baka något som jag kunde ta med mig till jobbet och bjuda på när vi ändå hade möte
Du får den helt sockerfri genom att välja sockerfri choklad eller helt laktosfri med laktosfri choklad och laktosfritt smör, så med andra ord är det en kaka som passar många
Gör samma sak med rabarber och bär om du väljer att ha i det med. 1Skala och dela äpplena fint och lägg dem i en pajform. 1Rör ihop havregryn, hackade hasselnötter, kokosolja och honung till en smulig massa och fördela över äpplena. 1Servera med lättvispad grädde, vaniljkvarg, turkisk yoghurt, glass, vaniljsås eller vad du tycker passar
Låt gröten kallna och under tiden så vispa vispgrädden tillsammans med valt sötningsmedel. Receptet är hämtat ur min senaste bok ”Bakglädje och LCHF – Njutning utansockerochmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.