öser, vrider och vänder på rostbiffenmedan den långsamt svalnar. Löjligt enkelt. Köttsaft blandar sig läckert med oljan, och det doftar överjordiskt gott
Vi började i helgen med att provlaga – och proväta – marineradfläskfilé, pastasallad med pesto och marinerad oumph för de vegetarianer som kommer på hans öppna hus
Gillar man heta smaker så hackar man ner hela chilinmed kärnorna kvar. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag
Blanda potatisenmed olja, salta och krydda medpersillade. Jag är härmed vuxen. Vildsvinskött kommer vi att äta på på längden och tvären den närmsta tiden
Till skyn vispas pannan ur med vatten och låt buljongtärningen smälta ned. Lägg filéernai en skål. Späd med sherry eller vin och låt småkoka några minuter
Blanda tomater och lök medolivolja och vinäger. Dela, kärna och gröp ur avokadorna, mixa (eller mosa med en gaffel) med pressad citron och crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.