Häll i smör-och chokladblandningen i skålen med övriga ingredienser i. Testa med en sticka för att se om de är klara, det kan vara lite svårt att avgöra genom att bara titta på dom för de ser lite kladdiga ut men det är så de ska vara
Blanda samman ostsmeten med chokladen till en jämn och tjock frosting. En god middag är avnjuten, barnen sover (äntligen) gott i sina sängar, ett glas rött står framför mig, regnet har äntligen (ja ni läste rätt, äntligen) börjat at falla och kanske kan man våga hoppas på en OS-medalj om ett tag
Medan ugnen bakar kakan är det dags att röra ihop krämen eller frostingen. Jag stack med en trästicka i kanten bara, ett tips är att göra som alla andra och även ta ett prov i mitten
Idag är det kanelbullens dag och jag bakade en sats bullar tillsammans med min dotter Ida igår. Rulla ihop degen och skär i delar och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Garnera med resterande hallon. Kändes inte som det var länge sedan vi mitt i natten for i ilfart genom Kalmars gator mot rödljus och stopplikt
Vit chokladkladdkaka med hallongrädde. Pudra med florsocker före servering. Jag hade gjort en vit kladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat
Ta fram glasen med moussen. Vispa ihop florsocker, äggvitaoch ättika. Vit chokladmousse. Rör ihop och låt vila till sockret löst sig, rör lite då och då
Med min nya favorit mix för lite sötare bröd – Schärs Mix C så blir det väldigt fin smak. Har ju recept sedan tidigare på goda bullar, men jag tycker nog att dessa blev bäst hittills och då är de här helt fria från vetestärkelse
Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.