Kanelbröd med rostad mandel (LCHF)
LCHF till vardag och fest
LCHF till vardag och fest
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • KANELBRÖD MED ROSTAD MANDEL
  • 1 bröd
  • 100 g mandel (eller mandelmjöl)
  • 50 g valnötter (kan bytas ut mot mandel)
  • 25 g sesamfrön
  • 25 g linfrön
  • 2 msk fiberhusk
  • 1,5 tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk kanel
  • 100 g grovhackade mandlar
  • 50 g solroskärnor
  • 250 g kesella 10% (eller turkisk yoghurt eller creme fraiche)
  • 6 ägg Ev. solroskärnor att toppa brödet med

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.