Jag har gjort med bland annat mandel, aprikos, hallon, citron, vanilj och så klart kanel. Alltså, jag brukar inte gilla när kanelbullar och dyligt är underbakat, men kanelflätan råkade bli just det och jösses vad god den var
Ta ut müslin och låt den svalna. Förvara müslin i en burk med tättslutande lock. Varma sommarmornar kan det vara gott med svalkande yoghurt och en hemlagad müsli till frukost
2 kanelstänger1vaniljstång3 msk potatismjöl + 1 dl vatten ytterligare(2 msk madeira)Lägg plommon, vatten, socker, kanelstänger och en snittad och urskrapad vaniljstång i en kastrull. 2 kanelstänger. 1 vaniljstång
Skär vaniljstängerna på längden och skrapa ur fröna med en kniv. Plocka upp vaniljstängerna. 1 dl vatten2 liter krusbär2 st vaniljstänger1kanelstång3 msk rom8 dl syltsocker1. Tillsätt vanilj och socker, koka upp och koka ytterligare 10-15 minuter utan lock. 2 st vaniljstänger. 1 kanelstång
Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Inkokta äpplen med Vanilj, Kanel, Kardemumma & Stjärnanis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.