Knapriga och söta mandlar med karamelliserat socker. Fortsätt värma under omrörning tills sockret börjar smälta igen och bli brunt och mandlarna blir blanka och fina
Fortsätt att värma på tills sockret börjar smälta igen och skiftar till en brunare färgnyans, men bara så länge att det fortfarande ligger kvar som klumpar runt mandlarna
Fortsätt att värma på tills sockret börjar smälta igen och skiftar till en brunare färgnyans, men bara så länge att det fortfarande ligger kvar som klumpar runt mandlarna
Låt moussen stelna i kylen 2–3 timmar. Bryt eller hacka chokladen i bitar och lägg i en skål. Ställ skålen över en kastrull med hett vatten och rör om tills chokladen smält
Hacka mandlar, choklad och maränger grovt. Hacka mandlar, choklad och maränger och blanda ihop. 100 g kanderademandlar. 50 g kanderademandlar. 100 g kanderademandlar
En strut med kanderadelakritsmandlar. Blanda i mandlarna och rör om. Det finns många sorter att välja på till jul men en godsak som går ganska snabbt är kanderademandlar med en smak av lakrits
Rör runt tills mandlarna är sockriga och det börjar knäppa i dem. 4 ägg0,5 dl ljust muscovadosocker5 dl grädde100 g kanderademandlar50 g mörk 70% choklad10 marängerskalet av 1-1,5 apelsiner. 50 g kanderademandlar50 g mörk 70% choklad6-8 maränger
Bryt cholkaden i mindre bitar och smält i ett vattenbad på spisen eller i micron. Fyll ischokladformarna med den smälta chokladen och vänd dem därefter upp och ner så att det mesta av chokladen rinner ur
Nu känns det som en evighet sen ja skrev sist,men har inte mått så bra men nu börjar det kännas bättre så nu hoppas jag kunna visa det jag har hållt på med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.