Lägg sedan på seranoskinka, chevréost, färska fikonoch lite riven västerbottenost. Inspiration från Vapiano där jag och go tjejerna från klassen käkade lunch i fredags
En hel dag med att skjutsa barn hit och dit. Stek i stekpannan med smöret tills löken blir mjuk. Bre ut lökblandningen, smula chévren och klyfta fikonen
lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Färska fikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKONMED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Strö dem över fikonoch ost. Skär mozzarellan i skivor och lägg en i varje snitt. Gör tre snitt i varje fikon men så att de fortfarande håller ihop i botten
Gratinerad chèvremed valnötter och honung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Ta ut rundlar av de rostade brödskivorna och lägg en skiva chèvre på vardera brödskivan. När det är fikonsäsong gäller det att passa på och njuta av denna fantastiska frukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.