Låt kakan kallna. Rör ner i det uppvispade ägg-socker Det smälta smöret,mjölk bittermandelolja. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker
Ofta kan jag känna när man har gjort de där köttbullarna, biffarna, limpan, hela kycklingen, kotletterna att åhh nu måste jag göra en sås också-så meckigt
vad skulle detbli för topping då. och tanken var att det skulle vara piña colada cupcakes men vid närmre eftertanke kom jag på att en av mina gäster inte gillar vanilj och således inte vit choklad
Ta bort kanten på formen och klipp bort bakplåtspapperet runt om så att de fina sidorna syns. Jag vet inte vad det beror på men detblir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Stickan ska vara torr. Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Sila genom finmaskig sil och pressa ur vätskan. Här samlar jag en del recept med fläder och rabarber, inget av dessa recept har jag själv testa ännu, men planen är att göra det nu i sommar
Man får känslan av ”nyttigt”, men detkanske är lite relativt. Tess är sju år och jag kan nog med säkerhet säga att hon kommer att dona och baka och fixa i köket precis som jag
) I veckan som kommer nu så ska det tvättas fönster och byta gardiner just tvättandet är väl inte så kul men att byta gardiner det gillar jag allt blir som nytt och man får helt nya fönster
Alltså en botten som smakar som härliga kolakakor och en krämig kladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär så blirdet en riktig hit… eller snarare en homerun
då blev det liksom lite svårare kände jag. Vad sjutton är det. Till slut fick jag ringa och höra efter vad ungefär en bonanzafyllning var, och fick till svar att det var banan och choklad
Värmen blir så stor så det finns en stor risk att ljuslågorna går samman och kan orsaka brand. Om man kan hjälpa till med något litet för att återvinna och tänka på miljön så är iallafall jag villig att göra det… Alla bäckar små
Detkan inte bli bättre än så. Inte det roligaste direkt, men vi jobbade tillsammans hela familjen och då blirdet roligare, tillsammans med musik som poppade i radion och en gin/tonic
Som rubriken avslöjar så kan alltså detta vara det godaste jag nånsin lagat. En mustig, fyllig, smakrik och rund smak på grytan blandat med mört kött som föll sönder i munnen så blev det verkligen en fullträff
Lite kryddpeppar gör susen men det är sällan jag blir nöjd. Tänk så länge jag har stekt köttbullar, blandat smet och avsmakat, kan inte riktigt få den där goda smaken
Tillagas den blir den riktigt god. Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.