Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca. Servera med en coleslaw och friterad potatis. Koka kambenen i ribsvatten i ca 1 timme tills köttet blir mört och börjar att släppa runt benen. Bred såsen över kambenen och stek i ugnen 200 grader, ills de får en fin färg
Grillade kamben är så galet gott om man får till den rätta kryddan med saltlag och glaze. Krydda lite extra med torra kryddor såsom chiliflakes, grillkrydda och malen paprika efter du tagit ut dom och låt sedan svalna
Jag tar bort folien från gallren och penslar in kambenenmedBBQ-såsen. När de två timmarna är till ända, får de en sista handpåläggning medBBQ-sås, innan de slutligen går klart under den sista timmen
Börja sedan pensla kambenenmed glazen men vänta till kambenen är klara. Blanda gazelen till kambenen, ättika, mörksirap och kalvfond i en kastrull och låt koka ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.