Det här är ett recept som jag längtat efter att få dela med mig av. Agnes har verkligen ett fantastiskt fint formspråk och bjuder på läckra recept med minst sagt vackra foton till
Så sjukt underskattat med morgonträning, gillar det skarpt. Jag laddade över avsnitten på ett USB och spenderade sedan dryga halvtimmen med att peta in fingrarna med USB stickan i den smala springan bakom tv – och på den vägen få in den i TVn
Våra senaste somrar har bestått av mycket arbete med huset och trädgården. En pastasallad med en smak vi inte tidigare fått till, tack vare en påse färdig faijitakrydda
4 250 g torkade gula ärter 1/2 gul lök 1 vitlöksklyfta 2 msk finhackad persilja 1/2 msk bakpulver 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar rapsolja till stekning Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 ca 400 g gravad lax i skivor ca 800 g kokt potatis (helst kall) 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 200 g frysta gröna ärter Äggstanning 5 ägg 1 1/2 dl mjölk (gärna 3 %) 1/3 kruka hackad dill 2 krm salt 1 krm peppar Dillsmör 50 g smör eller margarin 1/3 kruka hackad dill Till servering citronklyftor Lägg till i inköpslistan
4 800 g rödspättafilé 2 dl vispgrädde 1 msk majsstärkelse 1/2 fiskbuljongtärning 1/2 ask dill (à 20 g) salt och peppar 4 port ris 1/2 ask små ärter (à 250 g) 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.