Kalvstek med gräddsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 kg kalvstek
  • 3 msk smör
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk vitpeppar
  • 2 st gula lökar
  • 2 st morötter
  • 2 st lagerblad
  • 4 st salvia
  • vatten
  • 6 dl steksky
  • 2 msk kalvfond
  • 2 st ansjovisfiléer
  • 2 dl vispgrädde
  • 4 msk vetemjöl
  • 1 msk röd vinbärsgelé
  • 1 tsk kinesisk soja
  • salt
  • morötter
  • hasselbackspotatis
  • gurka
  • kålrot
  • vinbärsgelé

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.