Dubbelpanera kalvschnitzelskivorna i mjöl, hopvispat ägg och ströbröd. Peppra och salta. Låt vila. Lägg toppmurklorna i ljummet vatten en timme eller så
Tweet Pin It Skriv utSchnitzel är en riktig vardagsklassiker som dem flesta tycker om. Här har vi dock använt oss utav kalv istället för de mer vanliga och traditionella fläskschnitzlarna
1. Mos. Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Värm mjölk och smör i en liten kastrull. Späd med mjölkblandningen och vispa med elvisp en kort stund till ett lätt mos
Ingredienser Kalvschnitzel. 4 st tunna kalvschnitzlar av innanlår1 ägg1 dl mjöl1 dl finmalt skorpmjöl/ströbrödSalt och svartpepparSmör till stekning Krispiga potatisskivor
Jag tror att jag har nämnt det förr att schnitzel i alla dess former är en av många favoriträtter. Det är något särskilt med med en utbankad skiva kalvkött, panerad och stekt till gyllene perfektion, bara så gott
Recept. Wolfgang Pannecke. lör, 2013-10-12 19. 45. 30min. (1). GÖR SÅ HÄR NÄR DU SKALL LAGA RÄTTEN. 1. MOS. Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.