Kalvrulle med rödvinssky och potatisklyftor
Veras kök
Veras kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-3 personer
  • 600 gram kalvrulle
  • 70 grader Ca
  • 1/2 timme Låt köttet vila en stund innan du skär upp det i bitar
  •  
  • Potatisklyftor
  • 5 st potatisar
  • 1 st rödlökar
  • 10 st vitlöksklyftor
  • 3 st morötter
  • olivolja, salt, peppar
  •  
  • Rödvinssky
  • 1 dl rödvin
  • 1 st rödlök
  • 2 dl vatten
  • 0,5 msk köttfond, konc.
  • 0,5 msk råsocker
  • Maizena

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.