Kalvlever med bönor och gräddsky
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 burkar (à 400 g) stora vita bönor
  • 500 g kalv- eller ungnötslever i skivor
  • 2 msk smör
  • vitpeppar
  • salt
  • 2 dl lättgrädde, 5 %
  • 2 tsk kinesisk soja
  • 2 tsk senap
  • 1/2 kruka (slät) persilja
  • kapris
  • 2 burkar (à 400 g) stora vita bönor 500 g kalv- eller ungnötslever i skivor 2 msk smör vitpeppar salt 2 dl lättgrädde, 5 % 2 tsk kinesisk soja 2 tsk senap 1/2 kruka (slät) persilja kapris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.