Kalvgryta med kantareller
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kalvstek
  • 4.5 msk smör och olja
  • salt och peppar
  • 2 msk kalvfond
  • 1 l kokande vatten
  • 250 g smålök
  • 400 g morötter
  • 0,5 l trattkantareller
  • 3 dl vispgrädde
  • 2.5 msk hackad persilja
  • picklade äppelskivor
  • crème fraîche
  • 1 kg kalvstek 4.5 msk smör och olja salt och peppar 2 msk kalvfond på flaska 1 l kokande vatten 250 g smålök 400 g morötter 0,5 l trattkantareller eller trumpetsvamp 3 dl vispgrädde 2.5 msk hackad persilja Till servering picklade äppelskivor crème fraîche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.