Kalvfrikadeller med tomat, rostad vitlök och spenat
Mat, bak och allt som hör till kök
Mat, bak och allt som hör till kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kalvfrikadeller med tomat, rostad vitlök och spenat
  • 4 port
  • 500 g kalvfärs
  • 1 ägg 3 msk ströbröd
  • 3 msk mjölk
  • salt och peppar
  • 1 gul lök, klyftad
  • 4 vitpepparkorn
  •  
  • Tomatsås
  • 1 hel vitlök
  • 2 tsk rapsolja
  • 1 citron, skalet
  • 800 g hela tomater, skalade (2 burkar)
  • olivolja
  • smör
  • salt och peppar
  •  
  • Servering
  • 4 port pasta
  • 2 nävar spenat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.