I väntan på att jag hittar lösningen har jag hittat ett mer än värdigt substitut, kalvfärsjärpar, formen är betydligt mer förlåtande och det är minst lika gott
Kalvfärsjärpar. Ratatouille, snart har jag lärt mig stava till detta svåra ord. ). Jag har velat prova att göra ratatouille enda sedan jag såg filmen Ratatouille
Går också bra att använda nöt- eller lammfärs till denna rätt. 4 portioner400 g kalvfärs1 tsk salt2 krm svartpeppar2 äggulor2 dl vispgräddeca 2 msk smör till stekningFyllning ca 125 g CambozolaRatatouille1 gul lök2 vitlöksklyftor1 liten auberigine, 250 g1 squash, 250 g1 röd paprika1 gul paprika3 msk olivolja500 g krossade tomater1 tsk timjan1 tsk strösocker1 tsk salt2 krm svartpeppar1 lagerblad½ tsk sambal oelekTillbehörKokt färskpotatis RatatouilleSkala lök och vitlök
Sås. Finhacka och svetta löken i lite smör. Tillsätt vinet och låt koka ner till hälften. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka cirka 3 minuter på hög värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.