Kalventrecote med portobello, potatis, tomat, grönpepparsallad och soltorkad tomatkräm.
Hardcoretraining.se
Hardcoretraining.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 minuter
  • 180 g kalventrecote
  • 5 st
  • 30 g skivad rödlök
  • 1 st tärnad
  • 1 st tärnad tomat
  • 1 st hackade soltorkade tomater
  • 1 st hackad vitlöksklyfta
  • 5 st krossad grönpeppar
  • 6 st kapris
  • Örtsalt
  • 50 g kesella
  • 1 st hackad soltorkad tomat
  • 1/2 krossad vitlöksklyfta
  • Örtsalt
  • 15 minuter Ta ut, tillsätt tomat och kapris, placera i ugnen igen i 10 minuter Avsluta med
  • Grilla köttbiten i en grillpanna i ca 8 minuter Låt vila i
  • 2 minuter, krydda med örtsalt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.