Dagens recept är annan version av mina kalorisnåla chokladproteinpannkakor. Detta innebar att jag fick ett "carb-up"-mål igår kväll och jag fick äta precis vad jag ville
Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i kanelbullar. det var innan jag blev rekommenderad att besöka Valhallabageriet på Östermalm i Stockholm för drygt ett år sedan
Det här måste vara ett av de enklaste recpeten som finns, men så gott när sötsuget sätter in. Finns inget bättre än en varm, lite kletig brownie när man är sugen på något och när receptet då till och med är nyttigt
Jag och min sambo är på en liten "Sverige-turné" nu på semestern och idag är vi i Gävle. Och man kan ju inte vara i Gävle utan att besöka Thomas som är ägare på Proteinbutiken och hans butik som ligger på Norra gatan 1
Lowcarb bröd med keso, avocado och grönsakerMiddag. Bild från. healthspablog. org. Många undrar vad jag äter en helt vanlig dag och det kan jag absolut visa
De är kalorisnåla och passar perfekt om man vill ha något sött men ändå nyttigt till fikat. Jag gjorde även en lowcarb version av detta recept för de som håller koll på kolhydraterna och det blev riktigt bra
Dessa små underbara skapelser innehåller 1 gram kolhydrater per kaka. Inspirerad av Birgittas nyttiga pepparkakor och kommentaren från Anna så tänkte jag att jag ju såklart måste testa att göra dessa med vaniljpulver och valrhonakakaon
Jag fick grekiskt yoghurt med nötter och honung, färsk frukt, rostat Lowcarb bröd, 5% Philadelphiaost blandat med gräslök, kallrökt lax och skivad röd lök
Hur som helst är de så goda och dessutom kalorisnåla. Idag hade jag sovmorgon och det är en riktig lyx vill jag lova, framförallt när man normalt ställer klockan på 04
Jag kan säga direkt att den här proteinpuddingen räddade mig under dieten inför SM. I mitt matschema hade jag som sista måltid innan läggdags en proteinshake (proteinpulver och vatten)
Lowcarb wraps-"bröd". Wraps måste ju bara vara den enklaste rätten att göra när man har bråttom. Dessutom är det lätta att ha med sig om man är på språng och innehållet kan man ju variera i oändlighet
Jag har en tendens att fastna för vissa maträtter, smaker och livsmedel. När jag väl gillar något äter jag det typ varje dag tills jag tröttnar på det eller tills jag hittar något som är mer spännande
Jag berättade ju för ett tag sedan om "baktävlingen" jag och några tjejer har på jobbet. Varje vecka ska någon baka något med det temat vi har på tävlingen, och sedan får de andra bedöma på smak, presentation, utseende, konsistens och hälsa
Just nu har jag precis kommit hem från ett ap-jobbigt backintervall-pass på Bosön och avnjuter nu några kalasgoda Banan & kanel muffins som jag slängde ihop på 4 minuter
Åh vad skönt med fredag. Jag fick en oväntad sovmorgon i morse så jag hann ställa mig och trampa på min trappmaskin som jag har här hemma medan jag kollade på ett av mina favoritprogram "Masterchef Proffestionals"-den engelska versionen
*fudgebollarna kan göras low-carb genom att byta ut havregrynen mot några msk (börja med 2) kokosmjöl. *fudgebollarna kan göras low-carb genom att byta ut havregrynen mot några msk (börja med 2) kokosmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.