Kalops med mormorskokta morötter
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rödbetor0,5 dl ättiksprit 12 % 1 dl strösocker 1,5 dl vatten 6 rödbetor (små)
  • Kalops400 g högrev, i grova tärningar 2 gula lökar, skalade och grovskurna 2 morötter, skalade och grovskurna 1 msk strösocker 0,5 msk rödvinsvinäger 1 dl rött vin 5 dl kalvbuljong 10 kryddpepparkorn 1 lagerblad 2 vitpepparkorn maizenaredning smör (till stekning) salt
  • Mormorskokta morötter3-8 morötter 0,5-1 gul lök, skalad och grovskuren 40-100 g smör, rumstempererat salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.