Söndag 19 majJa må ja leva,ja må ja leva. Javisst idag fyller jag år, jag har haft en del att stå i de senaste dagarna därav lite frånvaro från bloggen men nu är jag tillbaka, ett år äldre och ett år klokare
1, kallskuret, stekt kött eller kyckling. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här
En rätt när man är många och kan förberedas dagen innan. Perfekt till buffén och picknick med smak av Italien av de soltorkade tomaterna och balsamvinäger från Modena
Ta fram produkterna en stund innan ni ska äta. Charkprodukter smakar mycket bättre rumstempererade. Lägg upp på fat och servera med bröd och en god olivolja
Marinad till kallskuret som passar perfekt till bufféköttet för sommarens kalla buffébord. Köttet grillades med salt&peppar, sen skivade jag upp köttet och la det i marinaden, och in i kylen några timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.