Enkel, snabb och underbart god sås till paj är denna kallrörda vaniljvisp/sås. Den är super att slänga ihop och oftast har man dessa ingredienser hemma som bas också, iaf här hemma
1 l maskrosblommor, utan skaft. 11,6 l vatten. 19 dl socker. 12 citroner, saften. 11 l maskrosblommor, utan skaft 1,6 l vatten 9 dl socker 2 citroner, saftenKoka upp vatten och socker i en stor kastrull med lock
Jag har nu för första gången tillverkat kallrörd tvål, från grunden. Det bästa med att göra egen kallrörd tvål från grunden är att du vet exakt vad som är i och slipper mycket av de kemiska tillsatser som tvål som man köper i de vanligaste affärerna innehåller
Till lördagens äppelkaka med cognac gjorde jag kallrörd vaniljsås enligt Anna Bergenströms recept. Det blev jättebra så här kommer min kallrörda vaniljsås
Har kommit på mitt egna lilla recept på en ny kall sås. det bara kom upp i huvudet på mig idag morse så jag kände att jag skulle göra denna idag tillsammans med maten jag ska bjuda mina föräldrar på
Denna enormt goda vaniljsås har jag ätit ett par gånger hos min söta vän Marie. Jag har ännu inte hunnit testa den själv men jag ska nog göra det i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.