Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. svamp, t ex skogschampinjoner. Lägg en klickfyllning som en sträng mittpå degen och rulla ihoptill rullar
I alla fall så måste jag säga att den här tårtan/bakelsen är helt sagolikt god och ska du baka något i helgen tycker jag absolutatt du ska testa denna kokos och jordgubbsstubbe
Och under tiden som jag funderar på när denna betydelseförändringen skedde – jag kom fram tillatt det hände precis då -så stod det plötsligtett fat med chokladbollar ikylskåpet som sonen och hanskompisgick och plockade från
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Det är väldigt bra att bjuda på, stressfritt eftersom det kan tillagas långt i förväg och sedan ligga och dra sigi kryddor i kylen, eller kanske med en gremolata
Den här maräng-crisp tårtan haraldrigslagit fel och brukar bli en succé bland gästerna. Jag har lovat honom att jag bakar den varje gång vifirar någons födelsedag hemma hos oss och än så länge harhaninte tröttnat på den
När man harkräftskiva så tycker jag att västerbottenpajen nästan är likaviktig som kräftorna. Receptet är inspirerat av Per Moberg, men vi la tilllite lök för att få en extra smakhöjning, samt så använde vi grädde istället för mjölk
-) ) på denna godbit. och det känns ju som evigheter sedan - i fredags. Låt marinera över natten. Bred jordnötsröran på och avsluta sedan med resten av den smälta chokladen
Jonas som driver bloggen Jonas bakar serverar sina gäster glutenfria nötrutor med äggkräm. Har du intetidatt stå i köket och mecka med desserten harFia som driver bloggen Frufe lösningen
- Sätt spisplattanpå en låg temperatur och rör om tills sockret har smält. - Diska och skölj noga en mellanstor burk eller två små burkar, och häll ihettvatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.