Kallmarinerad fläskfilé. Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Kallmarinera fläskfilé som bufferätt 8-10 personer1 kg fläskfilésmör till stekningsaltpeppar//Marinad½ dl olja½ dl balsamvinäger½ dl flytande honung½ tsk salt½ tsk peppar1-2 vitlöksklyftor½ dl färsk timjan finhackadPutsa bort skinn och senor från fläskfilén, salta och peppra och bryn den runt om i smör
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Fläskfilé i god sås. 6 port. 800 gram fläskfilé1 tsk salt1 tsk grovmalen svartpeppar1 hackad gul lök2 dl crème fraiche2 dl grädde2 msk chilisås1 msk Worcestershiresås1 msk soja1-2 pressade vitlöksklyftor1½ msk rosepepparhackad persilja Skär filen i skivor ca 2 cm, platta ut dem något
Dubbelmarinerad fläskfilé . Fortsättning på 40-års middagen. Efter lite beerpong så var det dags att slå sig ner för att äta lite, det var väldigt trångt men jag tror att alla lyckades med att äta från sin egna tallrik
I dag var det en sådan där dag då det fanns lite mer tid än vanligt över vilket brukar resultera i att det händer lite mer saker än vanligt runt omkring här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.