Kallmarinerad fläskfilé - perfekt att göra dagen innan dagen före och kanske dagen efter
Lottzys matblogg
Lottzys matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg fläskfilé
  • 1,5 msk smör till stekning
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • 0,5 dl olivolja
  • 0,5 dl balsamvinäger
  • 0,5 dl flytande honung
  • 0,5 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0,5 dl finhackad färsk timjan Gör så här
  • 3. Stek köttet i ugnen till en innertemperatur på
  • 15 minuter Ta ut köttet och låt vila ca
  • 10 minuter i folie

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.