De här kalljästafrukostfrallorna passar utmärkt att börja morgonen med. Lägg dem på ett bakplåtspapper och ställ in i kylskåpet med en bakduk över och låt bröden jäsa över natten
Tycker nästan det är synd bara att kalla dom för frukostfrallor idag då frallor i allmänhet är grova och fiberstinna, fyllda med diverse frön och annat smått och gott
Jag köpte med mig färsk jäst hem sist jag var och handlade. Frön till dekorering. Så för att undvika det denna gång bestämde jag mig för att lyxa till tisdagsmorgonen med hemmagjorda frallor
Men - det är ju jämt så mycket man vill testa, inte kan man hinna med allt på en gång. Krossade linfrön har en förmåga att ge väldigt mycket smak ifrån sig, vilket ju självklart inte behöver vara en nackdel, visserligen, men värt att tänka på, i alla fall
Jag har testat några stycken kalljästa frallor, men har väl inte hittat någon särskilt favorit. Men oavsett om det regnar eller solen skiner är det aldrig fel med nygräddade frukostfrallor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.