3 msk färsk timjan eller 1/2 msk torkad. 2 fläskfiléer à ca 450 g Smör till stekning Salt Svartpeppar 2 dl vitt vin 2 dl vatten 5-6 lagerblad 3 msk färsk timjan eller 1/2 msk torkad Ev flytande citron
Knäck ägget i en skål och var noga med att ingen äggvita kommer med. Pressa vitlöksklyftorna i skålen och blanda runt ordentligt med antingen en gaffel eller visp
Dragonkryddad vitlökssås. Ugnsrostad potatis med doft av rosmarin och timjan. Men då är man inte låst vid spisen hela tiden utan kan ägna sig åt annat medan maten står i ugnen (själv han jag med både att dammsuga och vika lite tvätt)
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.