Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Mosa osten med en gaffel, Tillsätt yoghurt och basilika och smaka av med peppar. Gör den någon eller några timmar innan den ska serveras så blir smaken fylligare
Om mig. Om. Birran. Jag heter Birgitta Regander och är 35 år. Lyckligt gift med Michael 40 år. Vi bor i en villa i Hörby med våra barn Linus 13 år, Nellie 10 år, Nea 3 år och liten Liam som föddes den 17 juni 2013
Och kall. Och den ska vara vit. MIN VITA GLÖGG. 1 flaska torrt vitt vin (Välj ett torrt vitt vin på Chardonnaydruvan. Pernilla Ca 1 l Ca 10 min + 1 dygn 1 flaska torrt vitt vin (Välj ett torrt vitt vin på Chardonnaydruvan
Som skolans kallafisksås som serverades med fiskpanetter. Kallfisksås. Pressa potatisen och servera den stekta laxen med den pressad potatis, kallfisksås och en härlig sallad
Till det serverades lite stekta rotsaker och en kall sås på Creme Fraiché och dijonsenap. Bestämde mig för att bräsera i järngryta i ugn, tillsammans med lite stockgrönsaker och vitt vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.