175 g
margarin 2 dl vetemjöl 2 msk filmjölk 2 dl riven ost 3 - 4 hg rökt skinka ½ gurka 2 dl creme fraiche Italiensk salladskryddaUgn 225 grader. Margarin mixas lätt med vetemjölet. Tillsätt filmjölken som mixas lite till med den rivna osten. Kläm ut degen i en pajform med mjölade fingrar. Grädda i ugn ca 15 minuter. Låt pajen svalna. Blanda ihop tärnad-finhackad rökt skinka, gurka, creme fraiche och Italiensk salldskrydda. Fyll pajen med röran. Strö över lite Italiensk salladskrydda. Pajbotten kan man förbereda och frysa in. Godast blir pajen när den fått dra länge. Låt den stå i kylen men ta fram den en stund innan den skall förtäras så att den inte är alltför kall och bastant. Mycket gott! Perfekt som sommarmat. Buffémat.
Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. BBQ-sås med vitlök. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Men nu ville jag ändå fixa till en god sås och då googlade jag upp på kall bearnaisesås och vips, den var hur lätt som helst
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.